Anmälan till SFSEs nationella konferens ”Angelägna Möten” 11-12 april 2018

Nedan gör du din anmälan till konferensen som äger rum 11-12 april 2018 på Scandic Triangeln i Malmö. När du skickat in din anmälan är den bindande , vilket innebär att den kommer att faktureras. Anmälan kan överlåtas på annan person inom samma organisation om detta på förhand meddelas till SFSE.
Konferensavgiften faktureras i förskott. Det är ytterst viktigt att du meddelar korrekta faktureringsunderlag med adress och referensperson.

Priset för konferensen är 3600 SEK (för två dagar inklusive middag).

Boende bokas av konferensdeltagarna själva. Det finns reserverade rum med ett avtalat pris för SFSEs konferensdeltagare på Scandic Triangeln i Malmö. För att boka ett rum där går man enklast in på www.scandichotels.com och uppger koden: BSFS110418 i sin bokning. Rum kan även bokas via telefon 08-51751700 eller via mejl triangeln@scandichotels.com.
Avtalat pris och reservation är giltig till den 11/3 2018 och efter det datumet kommer rummen vara fria att bokas för andra hotellgäster. Vid betalning med faktura behöver Scandic ett giltigt fakturaunderlag senast 3 dagar innan ankomst.
Det finns särskilda tillgänglighetsanpassade rum som kan bokas vid behov.